home nieuws overons gastenboek links contact
Vind ons leuk op facebook
reuen
teven
jeugd
puppies
informatie
fotos
nakomelingen
memories
  Untitled Document
Dutchlabs Labradors

Eddy en Saskia van Nimwegen
Kanaal B Zuid zijde 89
7881 ND Emmer-Compascuum
T. + 31 (0)591 35 10 52

Email: info@dutchlabs-labradors.nl

 

OP ONZE FACEBOOK PAGINA STAAN FOTO'S EN FILMPJES VOOR MEER INFO KUNT U DAAR KIJKEN. (DE ORANJE F AANKLIKKEN)

 

.

Wij zelf verwachten geen pups dit jaar meer, en hopen in het voorjaar 2018 een nestje te doen bruin/ zwart.

Ozzie heeft een teefje gedekt, wij kunnen u daar zeker door sturen naar de mensen die deze prachtige pups verwachten.

 

En bij de familie van Camping Klein Zwitserland in Zuidwolde

 

 

Klik op de oranje F op deze website om onze facebook pagina op de hoogte te houden, daar zullen we af en toe live gaan zodat jullie alles in de gaten kunnen houden ;-)

 

0591351052 of 0681288589 of info@dutchlabs-labradors.nl

Bij ons gaan de pups alleen nog verzekerd het nest uit, door middel 150 euro het eerste jaar bied Proteq ons als fokker zijnde deze nieuwe methode, daar zijn we heel erg blij mee.

Wij voeren naar volle tevredenheid al enige tijd Canex, ook dit vinden wij heel belangrijk dat dit het eerste jaar gegeven word aan de opgroeiende hond.


Onze pups groeien op in huiselijke kring en worden minimaal 3 x ontwormt met Milbemax, ze worden gechipt door de Raad van Beheer daar wij alleen maar met stamboomhonden fokken en sinds 2014 worden er ook DNA profielen van de pups gemaakt..
Vanaf 3 weken beginnen we met socialiseren. Ze maken een autorit mee en zullen aan alle dagelijkse dingen onderworpen worden, zoals stofzuigen, harde muziek en van alles en nog wat. De pups worden zindelijk gemaakt door middel van een hondenluikje.

Met 6 weken krijgen ze uitgebreide controle en hun enting bij dierenkliniek.

Wij fokken af en toe een nesje, mits moeder natuur dit natuurlijk toelaat.

Wij werken niet met het koopcontract van de NLV, maar met het koopcontract van de Rashondenvereniging.

Wat verwachten wij van de toekomstige baasjes: In de pupperiode minimaal 3 bezoeken aan het nest, zorg dragen voor de liefde voor het ras, het begrijpen waarom er voorzichtig gedaan moet worden met een pup het eerste jaar ivm zijn gewrichten, en dat een pup opgevoed moet worden, een labrador is van nature een ondeugende hond. Wij fokken geen vloerkleedjes, een labrador is vooral de eerste 3 jaar van zijn leven een aktieve hond, die wil werken rennen spelen en vliegen, als ze zich gaan vervelen zullen ze gaan slopen. De fokker kan ten alle tijden de koop terug draaien als er aan boven genoemde eisen niet voldaan word. Het vertrouwen moet van beide kanten klikken. Daarom zijn bezoekjes juist erg belangrijk zodat wij de juiste pup kunnen kiezen bij de juiste mensen.

 
  adres